Vi utfører asbestsanering i Larvik og Stavern

Asbest er et materiale som tidligere ble brukt i bygninger og installasjoner og finnes fortsatt i en rekke bygg. Asbest kan lede til flere alvorlige sykdommer og da er det viktig at fjerningen av asbest utføres av profesjonelle. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Vi sørger for asbestsanering i henhold til forskrifter og regler som er satt for fjerning av helse- og miljøskadelig materiale.

Fjerning av asbest må kun utføres av profesjonelle

Mange bygningsmaterialer kan inneholde asbest. Asbest ble mye brukt som tilsetning i sement og rørisolasjon, men også som isolasjonsmateriale mot for eksempel brann, kulde, fuktighet og til og med støy.

Fjerning og håndtering av asbest er både lovpålagt og ekstremt viktig. Asbestsanering må utføres i samsvar med strenge forskrifter. Det er nødvendig å fjerne og oppbevare materialet på riktig måte. Arbeidet med asbestfjerning og sanering bør overlates til spesialiserte firmaer, som har nødvendig kunnskap og ekspertise innenfor dette området.

Når du velger oss til dette arbeidet kan du være trygg på at vi utfører jobben etter alle regler og forskrifter.

Helseskadelige asbestfibre

Materialer med fibre fra asbest kan være skadelige for helsen når de inhaleres som støv. Sykdommer som lungekreft og asbestose er assosiert med eksponering for asbest.

Det er viktig å merke seg at asbest ikke utgjør noen umiddelbar risiko, med mindre fibrene blir frigjort fra materialet. Dette kan skje når asbesten blir skadet, bearbeidet eller utsettes for belastninger. Det er først når støv som inneholder løse asbestfibre inhaleres, helserisikoen oppstår.

Siden eldre bygninger og boliger kan inneholde asbestholdig materiale, er risikoen for eksponering for asbest er høyest i forbindelse med vedlikehold eller byggearbeid på slike bygg.

Kontakt derfor profesjonelle fagfolk når du skal fjerne asbest fra ditt bygg eller din bolig. Kontakt oss for å få utført asbestsanering i Larvik og Stavern.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle