Byggmester Staer AS

Byggmester Staer AS ble etablert av Byggmester, Snekker og Møbelsnekker Espen Staer med over 20 års erfaring i bransjen. Vårt firma utfører alt innen snekker og tømrertjenester. Skal du bygge nytt hus, sette opp tilbygg, restaurere, bytte kledning, legge nytt tak, sette opp garasje, lage loftsrom eller annet? Vi er gjerne med i hele prosessen fra A til Å – Vi produserer og leverer også komplette byggetegninger, byggesøknader, prosjekterer og beregner.

Vi kan tilby snekkere med lang erfaring som virkelig kan faget sitt, som holder avtaler og tidsfrister. Vi kan gi deg råd og vink til bedre og mer effektive løsninger, som kjenner regelverket i faget meget godt og som har verktøy og kompetanse på toppnivå.

I tilegg til å tilby snekker og tømrertjenester er vi også godkjent for våtroms-arbeid og fjerning av asbest. Vi i Byggmester Staer har lang erfaring fra bransjen, og har opp igjennom årene opparbeidet oss et stort kontaktnettverk innen fagfeltet.

Vi har et godt samarbeid med dyktige aktører innen byggebransjen i Larvik, gjør at vi kan formidle gravere, murere, rørleggere, elektrikere, flisleggere med mer. Byggeprosessen blir enklere for deg som er kunde hos Byggmester Staer AS!

Ta kontakt med oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag!

Vi hjelper deg med alle dine byggeprosjekter

KONTAKT OSS FOR EN HYGGELIG OG UFORPLIKTENDE PRAT

KONTAKT OSS

Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Kløfta 9, 3292 Stavern

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle