Totalentreprise

Skal det føres opp et nybygg? Vi har et stort kontaktnettverk innen byggebransjen og kan fungere som din totalleverandør for nybygget. I tillegg tar vi av oss hele byggeprosessen med planlegging av byggeprosjektet og oppfølging av håndverkere og byggetegninger.  Vi har i gjennom årene jobbet med store byggeprosjekter for blant annet Snøhetta  og Bedehuset i Larvik.

Nybygg

Sitter du på en boligdrøm du ønsker å realisere?  Vi bistår gjerne med prosjektering av din drømmebolig. Sammen med kunden finner vi funksjonelle løsninger til  din drømmebolig. Vi har et godt kontaktnettverk innen fagfeltet og kan derfor ta oss av hele byggeprosjektet fra ide til ferdigstilt prosjekt.

Fritidsbolig & Hytter

Har du en eiendom du godt kunne tenke deg å bygge en hytte eller fritidseiendom på? Om du allerede har en hytte eller ønsker å bygge, så må hytten være i stand til å tåle kulde, sterk vind og store snømengder. Vi kan hjelpe deg med å realisere hyttedrømmen din fra start til slutt.

Tilbygg

Er du glad i boligens beliggenhet, men ønsker mer plass? Da kan et tilbygg, påbygg eller en vinterhage være noe for deg.Vi i Byggmester Staer AS har lang erfaring innen tømrerfaget, vi tilbyr gratis befaring og hjelper deg med å se nye løsninger til ferdigstilt prosjekt.

Restaurering

Å restaurere et eldre bygg krever ofte fagkompetanse. La fagfolk gjøre jobben for deg. Vi kan hjelpe deg med nytenkning slik at boligen passer til dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. Vi har mange års erfaring fra både store og små prosjekter, det mener vi er solid kompetanse som kundene våre skal nyte godt av.

Våtrom

Vi i Byggmester Staer AS er godkjent for våtromsarbeid og hjelper deg med å bygge nytt eller rehabilitere våtrommet. For en større familie er funksjonalitet viktig i hverdagen, derfor er vi opptatt av å finne gode løsninger for våre kunder når badet skal bygges nytt eller rehabiliteres.

Garasje

Ønsker du å få bygget en garasje? En garasje er en fin måte å i vare ta bilen og bruke til oppbevaring. Enten du ønsker å få bygget garasjen på bygget eller ved huset så kan vi hjelpe dere med hele prosjektet. Arbeidet vi utfører skal bestå av godt håndverk i alle ledd.

Asbestsanering

Asbest er et materiale som  tidligere ble brukt i bygninger og installasjoner og finnes fortsatt i en rekke bygg. Asbest kan lede til flere alvorlige sykdommer og da er det viktig at fjerningen av asbest utføres av profesjonelle. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Vi hjelper deg med alle dine byggeprosjekter

KONTAKT OSS FOR EN HYGGELIG OG UFORPLIKTENDE PRAT

KONTAKT OSS

Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Kløfta 9, 3292 Stavern

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle